Stallet är hoppinriktat men även dressyr och andra är välkomna. Vi som står här gillar att träna och tävla.

Stallet är uppdelat i två avdelningar 12 + 6 boxar och 2 uteboxar. Det finns uppställningsplatser, Spolspilta, Toalett och dusch, Fikarum. Sadelkammaren är uppvärmd och varje boxplats har ett eget låsbart skåp för egen utrustning i sadelkammaren samt plats på skullen för diverse hästsaker.

Hästarna fodras kl 06:30 och börjar släppas ut 07:30. Insläppet sker (vintertid 14:30-15:30) (sommartid 16:00) Hästarna äter lunch i hagen ca 11:00 tiden. Kvällsfodringen sker kl 20:30.

Vi har små som stora hagar och grusade sjukhagar. Hästarna går två och två i hagarna. Det finns möjlighet att ha hästen ensam men då i dom mindre hagarna.

Ridhuset är 21X60 m (21X54m rid mått) underlaget är av fibersand. Ridhuset har läktare och cafeteria. Utebana 22X62 Inhängd belyst ute bana med sand/gummi fleece. Klippt gräsbana 50X70m. Hinderpark finnes.

Vi har fasta veckoträningar både för c – b tränare och ridlärare i hoppning och dressyr. Vi ser gärna att du är med och tränar för våra veckotränare som stallet ordnar. Se facebook - Hoppträningar Boo Gård Åkersberga.

Det finns flertalet ridslingor och stallet har mycket skogsmark att rida på, vi hjälps åt att tillsammans röja ridvägar och ridslingor.

Vi har eget producerat hösilage/hö som analyseras varje år. Vi har bra värden och bra balans mellan protein och energi.

Personalen är utbildad och med flera års erfarenhet. Vi har stallmöte och anordnar kurser, föreläsningar, teorilektioner, Pay and Jump mm

I vårat stall gäller god ordning och vi hälsar på alla. Alla som ska stå här skall verka för en säker och trivsam miljö för både hästar och människor.